Disclaimer Privacyverklaring Algemene voorwaarden
onze mensen
 

drs Han (J.) Jansen, partner en consultant 

Han JansenHan Jansen is afgestudeerd als bedrijfseconoom in Groningen. Hij startte zijn carrière als hoofd Planning & Control bij een internationale onderneming en groeide door naar algemeen directieniveau. Hij leidde met succes als DGA een ICT-onderneming. Door de diversiteit van bedrijfsculturen en -sectoren in zijn carrière, beschikt Han over brede algemene managementervaring.

Sinds 2003 wendt hij zijn 30-jarige managementervaring aan voor executive search als associé partner bij een bekend bureau. Sinds januari 2009 is hij partner van BdBSearch. Als consultant richt hij zich vooral op de bouw en bouwgerelateerde ondernemingen.

In zijn vrije tijd is hij te vinden op de golfbaan of op het water.

Meer over de carrière van Han Jansen
Carla (C.) Philipsen, partner en consultant

Carla Philipsen Carla Philipsen is opgeleid in HBO Personeelswerk en Sociologie. Zij vervulde gedurende de eerste 20 jaar van haar carrière diverse functies binnen PTT Nederland. Bij de start van haar loopbaan waren dat functies binnen het werkveld Personeel en Organisatie.
Zij groeide door naar hogere lijnmanagementfuncties en algemeen management.


Vanaf begin jaren 90 was zij als directeur P&O in de gezondheidszorg werkzaam en als directeur personeel en algemeen directielid in de uitgeverijwereld. Organisatieverandering en -ontwikkeling, managementversterking en professionalisering van de P&O-organisatie vormden de accenten van haar functie.

Carla is een allround manager met een schat aan ervaring op het gebied van Personeel en Organisatie. Bij BdBSearch is zij managing partner en consultant.

In haar vrije tijd leest ze graag boeken, bezoekt musea, houdt van koken en is ze op de golfbaan te vinden.

Meer over de carrière van Carla Philipsen
Cindy (C.) Schouten, management assistent


 Cindy Schouten Cindy Schouten heeft HEAO Management, Economie en Recht gestudeerd in Amsterdam. Na een jaar rondreizen in o.a. Australië en Nieuw-Zeeland is zij als (directie) secretaresse aan de slag gegaan bij verschillende ondernemingen, waaronder drie jaar bij Kroymans Corporation. Vervolgens is in het notariaat terecht gekomen en heeft een aantal jaar voor twee (middel)grote notariskantoren gewerkt. Sinds 2010 is zij werkzaam voor BdBSearch.