Disclaimer Privacyverklaring Algemene voorwaarden
carla philipsen
 

Carrièrebeschrijving Carla Philipsen

Carla Philipsen studeerde HBO Personeelswerk, later gevolgd door een studie Sociologie.

De eerste twintig jaar van haar carrière was Carla werkzaam voor de toenmalige PTT Nederland N.V. Zij deed veel ervaring op in alle terreinen op het gebied van personeel en ook ruime ervaring als organisatie-adviseur.

Medio jaren 80 maakte ze de stap naar hogere lijnmanagementfuncties, waarin haar kwaliteiten op het gebied van organisatieveranderingen, verbeteringen van organisatieprocessen en opbouwen van nieuwe organisaties tot uiting kwamen. Haar loopbaan bij de PTT sloot zij af als manager Operations EMS.
Carla Philipsen

In 1993 werd zij directeur Personeel & Organisatie bij het UMC, waar zij o.a. verantwoordelijk was voor de verbetering van het personeelsbeleid en professionaliteit P&O, de realisatie van fusies en organisatieveranderingen en de versterking van het management. In 2000 maakte ze de overstap naar de uitgeverijwereld. Bij Wolters Kluwer Nederland bekleedde zij tot 2003 de functie van directeur P&O. Vanaf 2003 tot medio 2008 was zij als directielid verantwoordelijk voor infrastructuur en operations bij Kluwer.

Carla heeft in haar loopbaan veel ervaring opgedaan in organisatieveranderingen en efficiencyverbetering. Haar brede managementervaring en specifieke kennis op het gebied van personeel&organisatie zet zij sinds januari 2009 als consultant in voor BdBSearch.

Terug naar consultants